Aproape oricine poate rezerva o calatorie cu avionul, insa nu oricine poate avea parte de o aventura de neuitat, care sa fie in acelasi timp accesibila, comoda si distractiva pentru toti cei din grupul cu care calatoresti.

Iata cateva sfaturi utile despre cum sa ai o calatorie cu avionul cat mai reusita:

Sistem de rezervare online

Recomandarea este sa cauti cele mai bune oferte de la companiile aeriene dupa ce ai stabilit destinatia impreuna cu echipa sau familia ta. Rezervarea sa o faci online, pentru a castiga timp si energie. De exemplu, poti urmari blogurile de calatorie sau comparatorii de preturi sau vizita site-urile agentiilor de turism pentru a prinde super ofertele.

Aproximeaza dimensiunea si greutatea bagajului

Nu e nimic mai frustrant decat sa ajungi la aeroport si sa vezi ca greutatea sau dimensiunea bagajului nu este potrivita si ca trebuie sa achiti bani in plus pentru acesta. Din acest motiv, ai grija cu atentie sa te incadrezi in limitele biletului.

Ia in considerare aeroporturi alternative

Unele aeroporturi in apropiere de marile metropole ale lumii pot avea tarife mai ridicate. Altele insa, mai mici, poate si la o distanta ceva mai mare, pot avea preturi mult mai bune si mai mici, astfel incat este mai rentabil sa aterizezi acolo.

 

Related AirClaim articles

We remind you that our activity is based on official regulations such as

EU 261/2004, Shy Passenger, Brazilian Regulations and US DOT.

Was your flight disrupted?

Give us a maximum of 2 minutes of your time and we will get to work. You pay nothing if we fail to collect the compensation from the airline.

Claim your money now

Free* of charge and it only takes 2 minutes