Noul terminal VIP executiv de pe aeroportul Marrakech reprezinta expansiunea si continuarea activitatii Swissport in Maroc.

O filiala a Swissport International AG si-a inceput recent activitatea intr-un nou terminal VIP recent construit pe aeroportul Marrakech Menara.

Noul terminal de pe aeroport a fost construit cu scopul de a oferi servicii VIP si de aviatie executiva, oferind o infrastructura solida de ultima generatie. Aceste implementari fac sosirile, plecarile si escalele extrem de convenabile si fara probleme pentru pasagerii VIP. In plus, acest nou terminal include si o cladire pentru politie si vama, de la Autoritatea Nationala de Aeroporturi.

Terminalul se extinde peste 500 de metri patrati si include o serie de caracteristici si facilitati, printre care: spatiu pentru pana la 40 de pasageri simultan; un bar si un colt media; un salon VIP cu capacitate de pana la noua oaspeti; un etaj dedicat echipajului ce poate gazdui pana la 18 persoane unde se pot relaxa si pregati pentru zboruri. Etajul include un salon cu TV, o bucatarie doua dormitoare si bai cu dusuri.

Reprezentatii companiei au declarat faptul ca sunt extrem de incantati de faptul ca pot creste calitatea serviciilor oferite pentru comunitatea de aviatie nord africana. Compania Swissport Executive Aviation gestioneaza peste 24 de mii de zboruri anual in peste 90 de aeroporturi din intreaga lume.

In 2018, Swissport International AG a furnizat cele mai bune servicii la sol din lume, deservind aproape 282 milioane de pasageri si gestionand peste 4.8 milioane de tone de marfuri aeriene. Compania are 66 de mii de angajati, obtinand venituri operationale consolidate de 2.99 milioane de euro pana in 2018. La sfarsitul anului 2019, compania se afla in peste 307 aeroporturi din 48 de tari de pe sase continente.

Visiunea companiei este de a creste constant inovatia industriei in domenii cheie precum serviciile aeriene, calitatea si fiabilitatea acestora.

Related AirClaim articles

We remind you that our activity is based on official regulations such as

EU 261/2004, Shy Passenger, Brazilian Regulations and US DOT.

Was your flight disrupted?

Give us a maximum of 2 minutes of your time and we will get to work. You pay nothing if we fail to collect the compensation from the airline.

Claim your money now

Free* of charge and it only takes 2 minutes